Підвищення терміну експлуатації деталей авіаційної техніки за рахунок відновлення та зміцнення їх газотермічними покриттями - Дмитриченко, М. Ф.; Фень, Є. К.; Малишкін, В. В.; Дмитренко, В. Н. (Proceedings of National Aviation University, 2001)
Розглянуто газотермічні методи нанесення зносо-жаростійких покриттів на деталіавіаційної техніки, які працюють у широкому діапазоні температур