Підвищення вірогідності контролю і прогнозування місцезнаходження літаків в системі автоматичного залежного спостереження - Васильєв, В. М. (Proceedings of National Aviation University, 2001)
Розглянуто способи ідентифікації тенденцій відхилень від заданих параметрів траєкторії польоту з урахуванням інформації про режими польоту і закони траєкторного керування для підвищення вірогідності контролю і прогнозування місцезнаходження літаків в системі автоматичного залежного спостереження