Визначення коефіцієнта постілі ґрунтової основи аеродромних покрить, складеної лесовими грунтами - Березівський, М. В. (Proceedings of National Aviation University, 2001)
Подано розрахункову схему визначення коефіцієнта постілі лесових зволожених грунтів