Основні проблеми надійності світлосигнальних систем аеродромів - Дев’яткіна, С. С. (Proceedings of National Aviation University, 2001)
Розглянуто основні проблеми опису, визначення, нормування та управління надійністю світлосигнальних систем аеродромів цивільної авіації. За результатами аналізу основних аспектів проблеми надійності світлосигнальних систем аеродромів запропоновано конкретні напрямки її вирішення в сучасних умовах