Ефективність і надійність систем керування рухом повітряного транспорту - Дем'янчук, B. C. (Вісник Національного авіаційного університету, 1998)
Розглянуто загальні питання ефективності складних систем і питання оціню: ефективності систем керування рухом повітряного транспорту з урахуванням їх надійності