ОЦІНЮВАННЯ ВПЛИВУ СОНЯЧНОЇ АКТИВНОСТІ НА МОЖЛИВІСТЬ ВИНИКНЕННЯ АВІАЦІЙНИХ КАТАСТРОФ У 1944 – 2009 рр. - Поліщук, С.Т. (Вісник Національного авіаційного університету, 2010)
На основі статистичного аналізу доведено існування слабкого кореляційного зв’язку між кількістю авіаційних катастроф та індексом сонячної активності. Зроблено прогноз кількості авіаційних катастрофу 2010 р.