ДЕЩО З ДОСВІДУ РОБОТИ ВИКЛАДАЧА ДИСЦИПЛІН МЕТРОЛОГІЧНОГО НАПРЯМУ В АНГЛОМОВНОМУ ПРОЕКТІ НАЦІОНАЛЬНОГО АВІАЦІЙНОГО УНІВЕРСИТЕТУ - Поліщук, Ю.К. (Вісник Національного авіаційного університету, 2008)
Розглянуто деякі проблеми, які виникають у зв’язку з переходом до викладання технічних дисциплін англійською мовою. Наведено рекомендації щодо удосконалення англомовного навчального процесу на практичному досвіді викладання метрологічних дисциплін.