МОДЕЛЮВАННЯ ПОДОВЖНЬОГО БАЛАНСУВАННЯ ЛІТАЛЬНОГО АПАРАТА В СИСТЕМІ MATLAB - Жданов, С. В.; Єгоров, С. Н. (Вісник Національного авіаційного університету, 2021)
Розглянуто задачу моделювання подовжнього балансування літального апарата. Розроблено алгоритм розв’язання поставленої задачі. Наведено блок-схему моделювання, лістинг основного блоку і результати моделювання для літака Ил-76Т.