ДІЕЛЬКОМЕТРИЧНЕ ВИМІРЮВАННЯ ВОЛОГОСТІ СИПУЧИХ МАТЕРІАЛІВ - Запорожець, О. І.; Занько, С. Н. (Proceedings of National Aviation University, 2001)
Розроблено спосіб вимірювання вологості матеріалів, що не залежить від необхідності нормування проби матеріалу за об’ємом або масою. Спосіб може бути реалізований в діелькометричних (ємнісних) вимірювачах вологості з різними формами і взаємним розташуванням електродів при умові забезпечення їх герметичності