Дослідження найвигідніших режимів експлуатації повітряних суден за умови мінімального руйнування атмосферного озону - Середа, Р. В.; Токарев, В. І. (Proceedings of National Aviation University, 2001)
Доведено можливість використання найвигідніших режимів експлуатації повітряних суден,що забезпечать мінімальне руйнування тропосферного озону на етапах зльоту, наборувисоти, зниження та посадки