Аналіз ефективності контрольно-регулювальних операцій багатопараметричних наземних радіоелектронних засобів - Зуєв, О В. (Proceedings of National Aviation University, 2001)
Одержано аналітичний вираз для оцінки ефективності операцій контролю та регулювання багатопараметричних наземних радіоелектронних засобів на підставі аналізу стохастично- го графа, що характеризує взаємозв’язок досліджуваних операцій. Зроблено висновок про практичну незалежність ефективності контрольно-регулювальних операцій від коефіцієнту кореляції контрольованих параметрів. Ефективність цих операцій у значній мірі залежить від значень припущень для контрольованих параметрів та точності вимірювачьних засобів