Визначення динамічних та статичних параметрів газотурбінних двигунів для оцінки їхнього технічного стану - Карпов, О. Є. (Proceedings of National Aviation University, 2001)
Розглянуто підходи до визначення технічного стану авіаційних двигунів з використанням динамічних та статичних параметрів газотурбінного двигуна як об’єкта автоматичного керування. Проаналізовано основні методи експериментального визначення динамічних та статичних параметрів газотурбінного двигуна та наведено рекомендації щодо використання амплітудно-фазового частотного методу для їхнього визначення