Вплив бічного вітру на рух літака по злітно-посадковій смузі - Андрощук, Л. В.; Іващенко, Б. П. (Proceedings of National Aviation University, 2001)
Розглянуто рух літака по злітно-посадковій смузі в умовах різних навантажень. Розроблено математичну модель літака, що рухається по злітно-посадковій смузі в режимі зльоту або посадки, яка дозволяє описати таке явище, як викочування літака за межі злітно-посадкової смуги