Побудова тривимірних ермітових штерполяцшних сплайнів - Білецький, А. Я.; Шелевицький, І. В.; Шутко, В. М.; Юрко, Ю. В. (Proceedings of National Aviation University, 2001)
Розглянуто метод побудови інтерполяційних сплайнів високих мірностей як тензорного добутку одномірних. Наведено алгоритм розрахунків та ілюстрацію наближення тестової функції