Відтворення втраченої інформації - Коженевський, Сергій Романович; Чеховський, Сергій Анатолійович (Ukrainian Information Security Research Journal, 2006)
Розглядається методика та алгоритм відновлення втраченої інформації на жорстких магнітних дисках.