ПРОБАЦІЯ ЯК ПРІОРИТЕТНИЙ НАПРЯМОК РОЗВИТКУ КРИМІНАЛЬНО-ВИКОНАВЧОЇ ПОЛІТИКИ УКРАЇНИ - Богатирьова, О. І. (Наукові праці Національного авіаційного університету. Серія: Юридичний вісник «Повітряне і космічне право», 2012)
У статті розглядається впровадження інституту пробації як одного із сучасних пріоритетних напрямів розвитку кримінально-виконавчої політики України.