ОСНОВНІ ПІДХОДИ ДО ВИЗНАЧЕННЯ ПОНЯТТЯ ТА ПРАВОВОЇ ПРИРОДИ ДОГОВОРУ РЕПО - Ямненко, Тетяна Михайлівна; Онищенко, Марія Вадимівна (Наукові праці Київського авіаційного інституту. Серія: Юридичний вісник «Повітряне і космічне право», 2017)
У статті охарактеризовано поняття та правову природу договору РЕПО, приділено увагу основним поглядам науковців на правову природу договору РЕПО. Досліджено співвідношення репорту зі схожими договірними конструкціями.