EVALUATION OF EFFICIENCY OF INNOVATIVE ACTIVITY OF HOTEL PARK INN BY RADISSON. PERSPECTIVES OF IMPROVEMENT OF HOTEL SERVICES

Authors

  • Р. В. ДЬЯЧЕНКО Kiev National University of Culture and Art
  • О. Ю. ЗАВАДИНСЬКА Kiev National University of Culture and Art
  • Ю. С. ТВЕРДОХЛІБ Kiev National University of Culture and Art

Keywords:

hotel industry, innovation, criterions, technology, efficiency

Abstract

The article is devoted to the study of the evaluation innovation activity effectiveness of the hotelindustry Park inn by Radisson and the development of recommendations for the improvement of hotel services.

Author Biographies

Р. В. ДЬЯЧЕНКО, Kiev National University of Culture and Art

PhD in History of Arts, Senior Lecturer of the Hotel and Restaurant Business Department of the Hotel, Restaurant and Tourism Business Faculty

О. Ю. ЗАВАДИНСЬКА, Kiev National University of Culture and Art

PhD in Engineering Sciences, associate professor, assistant professor of the Hotel and Restaurant Business Department of the Hotel, Restaurant and Tourism Business Faculty

Ю. С. ТВЕРДОХЛІБ, Kiev National University of Culture and Art

a student of the Hotel, Restaurant and Tourism Business Faculty

References

Борисова О.В. Інноваційний потенціал підприємств ресторанного господарства та ефективність його використання [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://infotour.in.ua/borysova.htm.

Горобець О.А. Методи оцінки ефективності запровадження інновацій на підприємстві/ О.А. Горобець // Вісник Хмельницького національного університету. – 2009. – №2. Т. 1. – С. 124–127.

Матеріали журналу “Гостиничный и ресторанный бизнес в Украине”. – [Електронний ресурс]. – Режим доступу: www. hotelbiz.com.ua.

Методика проведення SWOT-аналізу [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://marketing.by/novostirynka/metodika-provedeniya-swot-analiza.

Мунін Г.Б. Управління сучасним готельним комплексом: навч. посіб. / Г.Б. Мунін, А.О. Змійов, Г.О. Зінов’єв, Є.В. Самарцев, О. О. Гаца; за ред. С. І. Дорогунцова. – К.: Ліра, 2005. – 156 с.

Нечаюк Л.І. Готельно-ресторанний бізнес: менеджмент: навч. посіб. / Л.І. Нечаюк, Н. О. Нечаюк. – К.: ЦУЛ, 2009. – 344 с.

Офіційний сайт Державної служби статистики в Україні [Електронний ресурс] – Режим доступу: www.ukr.stat.gov.ua.

Павленко І.О. Економіка та організація інноваційної діяльності: навч. посіб. / І.О. Павленко – К., 2006. – 204 с.

The Rezidor Hotel Grouр [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://www.rezidor.com/phoenix. 10. The Rezidor Hotel Group [Електронний ресурс]. – Режим доступу: [https://annualreport2018.rezidor.com.

The Rezidor Hotel Group: Year-End Report, January–December 2017 [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://www.rezidor.com/phoenix.

Published

2019-11-06

Issue

Section

Статті