ФОРМУВАННЯ ОСОБИСТОСТІ В ГЛОБАЛІЗОВАНОМУ СВІТІ: ІНФОРМАЦІЙНО-КОМУНІКАЦІЙНА КОМПОНЕНТА - Андрос , Мирослав Євгенійович (Формування компетентностей обдарованої особистості в системі позашкільної та вищої освіти, 2024)
У статті розглядається місце та роль інформаційно-комунікаційних технологій під час формування особистості в глобалізованому світі. Окрема увага спрямована на цифрове сприймання та сприйняття інформації у контексті розвитку та становлення особистості.