ПЕРСПЕКТИВИ ВИРОБНИЦТВА БІОЕТАНОЛУ В УКРАЇНІ

Authors

  • Г.М. Калетник

Abstract

Сільськогосподарське виробництво в Україні із споживача енергії нині трансформується на її виробника. Для сільського господарства виробництво й ефективне використання біопалив - це поклик часу, актуальне завдання, яке вимагає вирішення у найближчій перспективі.

Author Biography

Г.М. Калетник

Кандидат сільськогосподарських наук,

References

Дубровін В.О., Корчемний М.О., Масло І.П. та ін. Біопалива (технологія, машини і обладнання).- К.: ЦТІ «Енергетика і електрифікація», 2004.- 256 с.

Забарний Г.М., Кудря С.О., Кондратюк Г.Г., Четверик Г.О., Термодинамічна ефективність та ресурси рідкого біопалива України. – К., 2006.

НАЕР – Про стан використання біодизелю та біоетанолу в світі та Україні.

http:// www.near.gov.ua

Про альтернативні джерела енергії: Закон України від 20 лютого 2003 року № 555-ІУ//Відомості Верховної Ради. – 2003.- №24.- С.155.

Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів: Закон України від 19 грудня 1995р. №481. http:// www.legality.kiev.ua/ilp/docs/comments

Про затвердження програми "Етанол": Постанова Кабінету Міністрів України від 4 липня 2000 року № 1044. http://www.kmu.gov.ua.

Ринок біопалива // Теорія практика ринків.-2007. - №1(2)

“Про агро“,e-mail: info@progro.com,ua,http//www.proagro.com.ua

Issue

Section

Статті