ОСВІТНЯ КОМПОНЕНТА «ТЕХНОЛОГІЇ ФОРМУВАННЯ КОМУНІКАТИВНОЇ КОМПЕТЕНЦІЇ ДІТЕЙ ДОШКІЛЬНОГО ВІКУ» У ПІДГОТОВЦІ МАЙБУТНІХ ВИХОВАТЕЛІВ ЗДО - Гужанова, Тетяна Сергіївна (Дистанційна освіта в Україні: інноваційні, нормативно-правові, педагогічні аспекти, 2021)
Обґрунтовується важливість формування комунікативної компетенції у дітей дошкільного віку, розкривається підготовка майбутніх вихователів до реалізації цього процесу при вивченні освітньої компоненти «Технології формування комунікативної компетенції дітей дошкільного віку».