ОСОБЛИВОСТІ ВИКЛАДАННЯ ДИСЦИПЛІНИ «МЕХАНІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ МАТЕРІАЛІВ» ДЛЯ СТУДЕНТІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 132 МАТЕРІАЛОЗНАВСТВО - Фурс , Тетяна; Шваб’юк , Василь (Актуальні проблеми в системі освіти: загальноосвітній заклад середньої освіти – доуніверситетська підготовка – заклад вищої освіти, 2024)
У статті розглянуто особливості сучасного викладання навчальних дисциплін на прикладі освітньої компоненти «Механічні властивості матеріалів» для здобувачів спеціальності 132 Матеріалознавство.