ЦИФРОВІ ТЕХНОЛОГІЇ ЯК ВАРІАНТ РОЗВИТКУ ПРОФЕСІЙНИХ КОМПЕТЕНТНОСТЕЙ СТУДЕНТІВ НА ЗАНЯТТЯХ ГЕОГРАФІЇ В КОЛЕДЖІ - Мельникова , Інна; Бойко , Денис (Актуальні проблеми в системі освіти: загальноосвітній заклад середньої освіти – доуніверситетська підготовка – заклад вищої освіти, 2023)
У статті представлено варіант розвитку професійних компетентностей студентів, які вивчають курс географії в закладі фахової передвищої освіти. Здійснено аналіз використання студентами географічних знань і комп’ютерних наук для створення корисних програмних продуктів з різної географічної тематики, що є розвитком професійних компетентностей майбутніх фахівців.