ФОРМУВАЛЬНЕ ОЦІНЮВАННЯ ЯК СУЧАСНИЙ ОСВІТНІЙ ТРЕНД - Гулай , Ольга Іванівна; Шемет , Шемет (Актуальні проблеми в системі освіти: загальноосвітній заклад середньої освіти – доуніверситетська підготовка – заклад вищої освіти, 2023)
У статті проаналізовано особливості оцінювання, відмінності між формувальним та підсумковим оцінюванням. Зазначено важливість формувального оцінювання для покращення викладання та навчання. Розглянуті стратегії покращують дизайн, якість та зворотний зв'язок оцінювання курсу, а також вдосконалюють викладача як оцінювача.