НЕТРАДИЦІЙНІ ВИДИ ГІМНАСТИКИ ЯК ЗАСІБ ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ СТУДЕНТІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 017 «ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА І СПОРТ» - Фоменко , Олена; Похмелкіна , Анжела (Актуальні проблеми в системі освіти: загальноосвітній заклад середньої освіти – доуніверситетська підготовка – заклад вищої освіти, 2022)
У статті розповідається про сучасні нетрадиційні види гімнастики в процесі професійної підготовки студентів спеціальності 017 «Фізична культура і спорт».