УДОСКОНАЛЕННЯ АНАЛІЗУ ГРОШОВИХ КОШТІВ ТА ЇХ ПОТОКІВ - Лазарєва, Галина Робертівна; Філімонова, Світлана Володимирівна (Актуальні проблеми в системі освіти: загальноосвітній заклад середньої освіти – доуніверситетська підготовка – заклад вищої освіти, 2022)
У статті розглянуті питання щодо узгодження визначення сутності грошових коштів та їх потоків і досліджено шляхи оптимізації грошових потоків у процесі управління ними. Запропоновано загальну схему організації та методики комплексного аналізу грошових потоків на ріні підприємства.