РЕЙТИНГ ЯК СУЧАСНА ТЕХНОЛОГІЯ ОЦІНЮВАННЯ РЕЗУЛЬТАТІВ НАВЧАННЯ СТУДЕНТІВ - Ямковий, Олександр Юрійович; Ямкова, Тетяна Андріївна (Актуальні проблеми в системі освіти: загальноосвітній заклад середньої освіти – доуніверситетська підготовка – заклад вищої освіти, 2021)
У статті здійснено порівняльний аналіз модульно-рейтингової системи оцінювання навчальних досягнень студентів та традиційної системи, що використовується нині в закладах фахової передвищої освіти.