НЕЙРОМЕРЕЖЕВИЙ ДОДАТОК РОЗПІЗНАВАННЯ ЗНАКІВ ДАКТИЛЬНОГО АЛФАВІТУ - Балицька, Ірина Андріївна (Актуальні проблеми в системі освіти: загальноосвітній заклад середньої освіти – доуніверситетська підготовка – заклад вищої освіти, 2021)
У статті розглядається процес створення додатку для вирішення проблеми розпізнавання жестів рук – знаків алфавіту глухонімих. Використано штучні нейронні мережі та функції комп’ютерного зору.