ДИДАКТИЧНИЙ ПОТЕНЦІАЛ ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ У ПРОЦЕСІ ПРОВЕДЕННЯ ЕКОНОМІЧНОГО ТА МАТЕМАТИЧНОГО ЕКСПЕРИМЕНТУ - Moiseeva , Natalya (Актуальні проблеми в системі освіти: загальноосвітній заклад середньої освіти – доуніверситетська підготовка – заклад вищої освіти, 2021)
У статті описано специфіку використання методу візуального моделювання та окреслено інноваційний підхід до реалізації принципу візуалізації при викладанні економіко -математичних дисциплін у вищих навчальних закладах. Проілюстровано можливості використання інформаційних технологій при викладанні економіко -математичних дисциплін, які сприяють розвитку інтересу до навчання та формуванню наочного мислення.