ОНЛАЙН-КУРСИ ЯК ІННОВАЦІЙНА ТЕХНОЛОГІЯ НАВЧАННЯ СТУДЕНТІВ-ІНЖЕНЕРІВ В УМОВАХ СЬОГОДЕННЯ - Говорун , Тетяна; Білоус , Олена; Берладір , Христина; Ханюков Kирило; Варакін , Віталій (Актуальні проблеми в системі освіти: загальноосвітній заклад середньої освіти – доуніверситетська підготовка – заклад вищої освіти, 2023)
У статті проводиться аналіз дистанційної форми навчання в умовах сьогодення та однієї із інноваційних технологій навчання, а саме онлайн-курсів для отримання основної і додаткової освіти студентів інженерних спеціальностей. Також розглянута роль онлайн-навчання та коротко охарактеризовано типи масових освітніх онлайн-курсів, наведено можливі проблеми та позитивні сторони при використанні онлайн-навчання. У роботі відображені основні моменти і рекомендації щодо створення сучасного та інформативного онлайн-курсу.