НЕФІНАНСОВА ЗВІТНІСТЬ: КРОК ДО ПРОФЕСІЙНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ - Ходзицька, Валентина Василівна (Актуальні проблеми в системі освіти: загальноосвітній заклад середньої освіти – доуніверситетська підготовка – заклад вищої освіти, 2021)
У статті розкрито головні особливості складання нефінансової звітності в Україні. Також зроблений акцент на процесі складання консолідованої нефінансової звітності для компаній, які мають дочірні компанії. Розкрито основні принципи та правила щодо підготовки нефінансової звітності, які допомагають чіткіше формулювати основні структурні положення і економити багато часу. Наведені рекомендації щодо візуальної складової звіту та переваги для аудиторських компаній. Зроблено висновок, що нефінансова звітність є досить важливим інструментом управління, адже дозволяє залучити більше інвесторів та споживачів, проте існує можливість розкриття неточної інформації. Ось чому важливо проводити аудит таких даних.