УДОСКОНАЛЕННЯ ПЕДАГОГІЧНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ В УМОВАХ ЦИФРОВОЇ ТРАНСФОРМАЦІЇ ОСВІТИ - Ляхоцька, Лариса Леонідівна; Науменко, Тетяна Юхимівна (Актуальні проблеми в системі освіти: загальноосвітній заклад середньої освіти – доуніверситетська підготовка – заклад вищої освіти, 2021)
У статті розглянуто проблему удосконалення педагогічної майстерності викладача закладу освіти в умовах цифрової трансформації освітнього простору України.