ПОЛІКУЛЬТУРНА КОМПЕТЕНТНІСТЬ В СИСТЕМІ КОМПЕТЕНТНОСТЕЙ ОСОБИСТОСТІ - Кременчук, Анна Сергіївна (Актуальні проблеми в системі освіти: загальноосвітній заклад середньої освіти – доуніверситетська підготовка – заклад вищої освіти, 2021)
У статті визначається місце полікультурної компетентності в системі компетентностей особистості, досліджується доцільність взаємозамінності понять «соціокультурний», «міжкультурний» та «полікультурний», а також доцільність віднесення полікультурної компетентності до складових комунікативної компетентності.