ЗМІШАНЕ НАВЧАННЯ В ЗАКЛАДІ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ - Касьян, Сергій Петрович (Актуальні проблеми в системі освіти: загальноосвітній заклад середньої освіти – доуніверситетська підготовка – заклад вищої освіти, 2021)
У статті зроблено спробу визначити можливості різних цифрових технологій щодо забезпечення якості освітнього процесу під час організації освітнього процесу за змішаною формою навчання з використанням цифрових технологій.