ВИБІР ТЕХНОЛОГІЇ ДЛЯ СТВОРЕННЯ НАВЧАЛЬНОГО ДОДАТКУ - Глазок, Олексій Михайлович; Ященко, Костянтин Анатолійович (Актуальні проблеми в системі освіти: загальноосвітній заклад середньої освіти – доуніверситетська підготовка – заклад вищої освіти, 2021)
У статті розглянуто інформаційні технології, які можуть бути застосовані у сучасному навчальному процесі для створення навчального додатку, що забезпечить подання навчального матеріалу та перевірку знань учнів або студентів При виборі технології необхідно знайти компроміс між легкістю розробки та ефективністю взаємодії з учнем.