ПРИНЦИПИ ТА ПРОБЛЕМИ ОРГАНІЗАЦІЇ САМОСТІЙНОЇ РОБОТИ СТУДЕНТІВ У ПРОЦЕСІ ВИВЧЕННЯ ІНОЗЕМНОЇ МОВИ - Анпілогова, Тетяна Володимирівна; Вербило, Галина Павлівна (Актуальні проблеми в системі освіти: загальноосвітній заклад середньої освіти – доуніверситетська підготовка – заклад вищої освіти, 2021)
Навички самостійно здобувати необхідні знання є вимогою сучасного суспільства. Інформаційні технології допомагають студентові та викладачеві організувати самостійну роботи, що є запорукою успішного освітнього процесу. Інформатизація освіти спрямовується на формування та розвиток інтелектуального потенціалу нації, що вимагає методичного контролю з боку викладача.