ПРІОРИТЕТНІ НАПРЯМКИ РЕФОРМ ВИЩОЇ ОСВІТІ - Shermuhamedova, Nigina (Актуальні проблеми в системі освіти: загальноосвітній заклад середньої освіти – доуніверситетська підготовка – заклад вищої освіти, 2021)
Цивілізація третього тисячоліття зросла до такої міри, що проблема підвищення рівня освіти набула першочергового значення, і розуміння цього явища передбачає зміну ставлення держави, суспільства та громадян до системи освіти.