ОЦІНКА ЕФЕКТИВНОСТІ ІННОВАЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА PARK INN BY RADISSON. ПЕРСПЕКТИВНІ НАПРЯМИ УДОСКОНАЛЕННЯ ГОТЕЛЬНИХ ПОСЛУГ

Автор(и)

  • Р. В. ДЬЯЧЕНКО Київський національний університет культури і мистецтв
  • О. Ю. ЗАВАДИНСЬКА Київський національний університет культури і мистецтв
  • Ю. С. ТВЕРДОХЛІБ Київський національний університет культури і мистецтв

Ключові слова:

готельне господарство, інновації, критерії, технології, ефективність

Анотація

Стаття присвячена дослідженню оцінки ефективності інноваційної діяльності готельного господарства Park inn by Radisson та розробленню рекомендацій з удосконалення готельних послуг.

Біографії авторів

Р. В. ДЬЯЧЕНКО, Київський національний університет культури і мистецтв

канд. мистецтвознавства, старший викладач кафедри готельно-ресторанного бізнесуфакультету готельно-ресторанного і туристичного бізнесу

О. Ю. ЗАВАДИНСЬКА, Київський національний університет культури і мистецтв

доцент кафедри готельно-ресторанного бізнесуфакультету готельно-ресторанного і туристичного бізнесу

Ю. С. ТВЕРДОХЛІБ, Київський національний університет культури і мистецтв

студентка кафедри готельно-ресторанного бізнесу факультету готельно-ресторанного і туристичного бізнесу

Посилання

Борисова О.В. Інноваційний потенціал підприємств ресторанного господарства та ефективність його використання [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://infotour.in.ua/borysova.htm.

Горобець О.А. Методи оцінки ефективності запровадження інновацій на підприємстві/ О.А. Горобець // Вісник Хмельницького національного університету. – 2009. – №2. Т. 1. – С. 124–127.

Матеріали журналу “Гостиничный и ресторанный бизнес в Украине”. – [Електронний ресурс]. – Режим доступу: www. hotelbiz.com.ua.

Методика проведення SWOT-аналізу [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://marketing.by/novostirynka/metodika-provedeniya-swot-analiza.

Мунін Г.Б. Управління сучасним готельним комплексом: навч. посіб. / Г.Б. Мунін, А.О. Змійов, Г.О. Зінов’єв, Є.В. Самарцев, О. О. Гаца; за ред. С. І. Дорогунцова. – К.: Ліра, 2005. – 156 с.

Нечаюк Л.І. Готельно-ресторанний бізнес: менеджмент: навч. посіб. / Л.І. Нечаюк, Н. О. Нечаюк. – К.: ЦУЛ, 2009. – 344 с.

Офіційний сайт Державної служби статистики в Україні [Електронний ресурс] – Режим доступу: www.ukr.stat.gov.ua.

Павленко І.О. Економіка та організація інноваційної діяльності: навч. посіб. / І.О. Павленко – К., 2006. – 204 с.

The Rezidor Hotel Grouр [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://www.rezidor.com/phoenix. 10. The Rezidor Hotel Group [Електронний ресурс]. – Режим доступу: [https://annualreport2018.rezidor.com.

The Rezidor Hotel Group: Year-End Report, January–December 2017 [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://www.rezidor.com/phoenix.

Опубліковано

2019-11-06

Номер

Розділ

Статті