ОСОБЛИВОСТІ ЗАСТОСУВАННЯ СПРОЩЕНОЇ СИСТЕМИ ОПОДАТКУВАННЯ

Автор(и)

  • Є. М. Івашина Національний авіаційний університет
  • І. В. Чібісова Національний авіаційний університет

Ключові слова:

суб’єкти малого підприємництва, спрощена система оподаткування,

Анотація

В статті досліджено особливості застосування спрощеної системи оподаткування малими підприємствами. Особлива увага приділена питанням, що виникли в оподаткуванні суб’єктів малого підприємництва через зміни у податковому законодавстві у зв’язку з прийняттям Податкового кодексу України.

Посилання

Податковий кодекс України від 02.12.2010 р. № 2755-УІ (із змінами і доповненнями) [Електронний ресурс] // www. sta.gov.ua.

Закон України “Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законодавчих актів України щодо спрощеної системи оподаткування, обліку та звітності” від 04.11.2011 року №4014-УІ [Електронний ресурс] //http://www.nbuv.gov.ua.

Закон України “Про розвиток та державну підтримку малого і середнього підприємництва в Україні” від 22.03.2012 р. № 4618-УІ [Електронний ресурс] //http://www.nbuv.gov.ua.

Закон України “Про внесення змін до Податкового кодексу України відносно державної податкової служби і взв’язку з проведенням адміністративної реформи в Україні” від 05.07.2012 року № 5083-УІ [Електронний ресурс] //http://www.nbuv.gov.ua.

[Електронний ресурс] // http://blog.liga.net.

##submission.downloads##

Опубліковано

2013-06-03

Номер

Розділ

Статьи