ЕФЕКТИВНІСТЬ ОПТИМІЗАЦІЇ СТРУКТУРИ КАДРОВОГО СКЛАДУ У РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ

Автор(и)

  • І.В. Матвійчук

Ключові слова:

«оптимізація», «кадровий склад», «ефективність», «мотивація», «оптимизация», «кадровый состав», «еффективность», «мотивация», “optimization”, “personnel structure”, “effectiveness”, “motivation”

Анотація

 В статті запропоновано модель оптимізації структури кадрового складу підприємств у ресторанному бізнесу та проведено оцінку її ефективності.

 В статье предложена модель оптимизации структуры кадрового состава предприятий в сфере ресторанного бизнеса, и проведена оценка еѐ эффективности.

 The author of this article proposed a model of personnel structure optimization for the enterprises acting in area of the restaurant business and evaluated its effectiveness.

Посилання

Бахтаиров А. В. Комплексная оценка управленческого персонала в системе кадрового менеджмента [Текст]: Дис. канд. экон. наук: 08.00.05 : Иркутск, 2002. - 176 c.

Гончарук В.А. Алгоритмы преобразований в бизнесе [Текст]: Монография. / Гончарук В.А. – Москва: Инфа-М, 2001. [Електронний ресурс] – Режим доступу: http://www.aup.ru/books/m158/2_3.htm

Городецька Л.О. Підвишення ефективності кадрової політики на підприємстві [Текст]: збірник наукових праць «Проблеми системного підходу в економіці». –Київ: НАУ– 2008. - №19.

Довідник кваліфікаційних характеристик професійй працівників [Текст].-Краматорськ: Центр продуктивності, 1998.-Вип.1-Розд.1-2.

Щекин Г.В. Теория социального управления [Текст]: Монография. – К.: МАУП, 1996. – 408с

##submission.downloads##

Опубліковано

2012-06-18

Номер

Розділ

Статьи