ВДОСКОНАЛЕННЯ МАТЕРІАЛЬНО-ТЕХНІЧНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ

С.С. Пятуніна

Анотація


 Проведено дослідження розвитку та наведені пропозиції з вдосконалення матеріально-технічного забезпечення підприємства харчової промисловості.

 Проведено исследование развития и приведены предложения из совершенствования материально-технического обеспечения предприятия пищевой промышленности.

 Research of development and the brought suggestions over is conducted from perfection of logistical support of enterprise of food industry.


Ключові слова


матеріально-технічне забезпечення; харчова промисловість; основні засоби; економічна ефективність; материально-техническое обеспечение; пищевая промышленность; основные средства; экономическая эффективность; logistical support; food industry

Посилання


Андрушків О.В. Економіка підприємства. [Текст] – К.: Наука-центр, 2008.

Бланк И.А. Торговий менеджмент. [Текст] – К.: УФИМБ, 2007.

Економіка підприємства: Підручник [Текст] / За ред. акад. С.Ф. Покропивного. 2-є вид., перероб. та доп. – К.: КНЕУ, 2001.

Мате Е., Тиксье Д. Материально-техническое обеспечение деятельности предприятия. [Текст] – М.: Прогресс, 2003 .

Смирнов П.В., Степанова З.И., Фасоляк Н.Д. Организация и планирование материально-технической поставки в народном хозяйстве. [Текст] – М.: Экономика, 2005.


Повний текст: PDF

Посилання

  • Поки немає зовнішніх посилань.


ISSN 2306-5834

Ліцензія Creative Commons
Цей твір ліцензовано за ліцензією Creative Commons Із зазначенням авторства - Некомерційна - Без похідних творів 3.0 Неадаптована