ОРГАНІЗАЦІЙНО-ЕКОНОМІЧНІ АСПЕКТИ ДІЯЛЬНОСТІ ВІТЧИЗНЯНИХ КОРПОРАЦІЙ - ОБ’ЄДНАНЬ ПІДПРИЄМСТВ

Автор(и)

  • Л. Головіна

Ключові слова:

об’єднання підприємств, корпорація, бізнес-групи, консолідована звітність, объединения предприятий, корпорации, бизнесгруппы, консолидированная отчетность, associations of the enterprises, corporation, business-groups, consolidated reports

Анотація

Досліджено особливості створення та функціонування діяльності корпорації в України. Проаналізовані зовнішні та внутрішні фактори, що впливають на процеси інтеграції вітчизняних підприємств у корпорацію.

 Исследованы особенности создания и функционирования корпораций в Украине. Проанализованы внешние и внутренние факторы, влияющие на процессы интеграции отечественных предприятий.

 Investigated are characters of corporation’ formation ant activity in Ukraine. Analyzed are external and internal factors, affected on the process of national enterprises integration.

Посилання

[Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://www. rada.te.ua/p_c_publications/view/228

Відповідь Державного комітету статистики на запит МІДМУ «КПУ» №12 від 01.10.2010 р. «Інформація про кількість суб'єктів Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України (ЄДРПОУ) за галузями економіки та організаційно-правовими формами господарювання (асоціація, корпорація, консорціум, концерн, інші об'єднання юридичних осіб) станом на 01.10.2010 р.».

[Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://torrents.net.ua /forum/viewtopic.php?t=255697

Господарський кодекс України // Голос України. — 2003. —14 березня. — № 49.

[Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://www.nbuv.gov.ua/e-journals/eui/2010_2/10rmmumk.pdf

##submission.downloads##

Опубліковано

2012-06-14

Номер

Розділ

Статьи