ПРОЯВ БІОЛОГІЧНОЇ АКТИВНОСТІ ЧАЮ НА ГРАМ-ПОЗИТИВНІ ТА ГРАМ-НЕГАТИВНІ МІКРООРГАНІЗМИ

О.О. Беденко, О.Ю. Гришненко, С.М. Дика, Д.В. Дубовий

Анотація


 У наш час зростають вимоги до якості продуктів харчування, в тому числі і до традиційних напоїв, таких як чай. Цінність чаю визначається не лише його смаковими якостями, але й його біологічною активністю. Компоненти чаю володіють антибактеріальною, фунгіцидною активністю, також він позитивно впливає на функціонування серцево-судинної та імунної системи.

Повний текст: PDF

Посилання

  • Поки немає зовнішніх посилань.

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/var/www/clients/client1/web1/web/c55bf3fc219b9610c2b8abde2d8ed171/sape.php' (include_path='.:/var/www/clients/client1/web1/web/classes:/var/www/clients/client1/web1/web/pages:/var/www/clients/client1/web1/web/lib/pkp:/var/www/clients/client1/web1/web/lib/pkp/classes:/var/www/clients/client1/web1/web/lib/pkp/pages:/var/www/clients/client1/web1/web/lib/pkp/lib/adodb:/var/www/clients/client1/web1/web/lib/pkp/lib/phputf8:/var/www/clients/client1/web1/web/lib/pkp/lib/pqp/classes:/var/www/clients/client1/web1/web/lib/pkp/lib/smarty:.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /var/www/clients/client1/web1/web/cache/t_compile/%%CC^CCB^CCBBF62B%%footer.tpl.php on line 125