ВИВЧЕННЯ ДЕЯКИХ ФІЗИКО-ХІМІЧНИХ ВЛАСТАВОСТЕЙ АМІЛАЗИ ASPERGILLUS FLAVUS VAR. ORYZAE 80428

К.В. Авдіюк

Анотація


 Межі використання ферментних препаратів амілолітичної дії розширюються з кожним роком. Дані ензими застосовують в харчовій, спиртовій, паперовій, текстильній промисловостях, у пивоварінні, виробництві миючих засобів та медицині. Одним із найпоширеніших амілолітичних ферментів є а-амілаза [EC 3.2.1.1], яка каталізує гідроліз внутрішніх а^-(1,4)-глікозидних зв'язків у молекулах крохмалю, глікогену, полі- і олігосахаридів, утворюючи декстрини, олігосахариди, мальтозу, глюкозу із збереженням їх а-аномерної структури.

Повний текст: PDF

Посилання

  • Поки немає зовнішніх посилань.

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/var/www/clients/client1/web1/web/c55bf3fc219b9610c2b8abde2d8ed171/sape.php' (include_path='.:/var/www/clients/client1/web1/web/classes:/var/www/clients/client1/web1/web/pages:/var/www/clients/client1/web1/web/lib/pkp:/var/www/clients/client1/web1/web/lib/pkp/classes:/var/www/clients/client1/web1/web/lib/pkp/pages:/var/www/clients/client1/web1/web/lib/pkp/lib/adodb:/var/www/clients/client1/web1/web/lib/pkp/lib/phputf8:/var/www/clients/client1/web1/web/lib/pkp/lib/pqp/classes:/var/www/clients/client1/web1/web/lib/pkp/lib/smarty:.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /var/www/clients/client1/web1/web/cache/t_compile/%%CC^CCB^CCBBF62B%%footer.tpl.php on line 125