ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ПІДГОТОВКИ ЕФЕКТИВНОГО МЕНЕДЖЕРА В ГАЛУЗІ МЕДИЦИНИ - Сергієнко , Тетяна Іванівна; Сергієнко , Дар’я Віталіївна (Формування компетентностей обдарованої особистості в системі позашкільної та вищої освіти, 2025)
У статті розглядаються інноваційні технології підготовки ефективного менеджера в галузі медицини. Автори підкреслюють значення інтеграції сучасних освітніх методів, цифрових рішень та практикоорієнтованого підходу у процес професійної підготовки. Акцентовано увагу на формуванні ключових компетентностей ефективного менеджера — лідерства, комунікаційних навичок, стратегічного мислення та здатності до управління змінами. Особлива увага приділяється ролі інформаційно-комунікаційних технологій і симуляційного навчання у підвищенні якості освіти майбутніх фахівців медичної галузі.