Удосконалення методичних прийомів дослідження впливів зовнішнього середовища на діяльність підприємств цивільної авіації

Authors

  • Ж.В. Накоп’юк

Abstract

Підприємства цивільної авіації знаходяться та функціонують в зовнішньому середовищі і кожна їх дія можлива тільки в тому випадку, якщо зовнішнє середовище припускає її здійснення. Зовнішнє середовище є джерелом живлення підприємств ресурсами, які є необхідною умовою підтримання внутрішнього потенціалу підприємства на належному рівні. Ресурси зовнішнього середовища є обмеженими, крім того на них претендують підприємства та організації інших галузей народного господарства. Існує ймовірність, що в певний час підприємство не зможе отримати необхідні йому ресурси із зовнішнього середовища, що призведе до послаблення потенціалу підприємства та до багатьох негативних наслідків.

References

Коба В.Г. та ін. Економіка транспорту. Навч.посіб. –Київ: КДАВТ, КМУЦА. – 1999. -254с.

Кулаев Ю.Ф. Экономическая оценка технических решений и ивестиционніх проектов на воздушном транспорте.-К.: КМУГА, 2001.- 27с.

Закон України "Про систему оподаткування" введений в дію Постановою Верховної Ради № 1252-ХІІ від 21.06.91 із змінами і доповненнями.

Вернер Неллі. Літати нижче. Контракти, діловий тижневик, № 42(753) 16.10.2006

Кулаев Ю.Ф. Экономика гражданской авиации Украины. – К.: Феникс, 2004. – 667с.

Закон України «Про природні монополії» від 20 квітня 2000 р. N 1682-III зі змінами та доповненнями.

Перелік суб'єктів природних монополій, затверджений Антимонопольним комітетом України.

Issue

Section

Статті