УДОСКОНАЛЕННЯ ПЕДАГОГІЧНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ У ФІТНЕСІ З ВИКОРИСТАННЯМ НОВІТНЬОГО ФІТНЕС-ОБЛАДНАННЯ - Сичов , Дмитро; Мельніков , Андрій (Актуальні проблеми в системі освіти: загальноосвітній заклад середньої освіти – доуніверситетська підготовка – заклад вищої освіти, 2025)
Стаття присвячена удосконаленню педагогічної майстерності тренерів з фітнесу через використання новітнього фітнес-обладнання. Досліджуються інноваційні технології, такі як смарт-тренажери, пульсометри, відеоаналітика та мобільні додатки, які допомагають тренерам оптимізувати тренувальний процес, контролювати фізичний стан клієнтів і коригувати техніку виконання вправ. Особлива увага приділяється персоналізованому підходу до тренувань, що дозволяє адаптувати навантаження відповідно до індивідуальних потреб і рівня підготовки кожного клієнта. Визначено, що використання новітнього обладнання підвищує безпеку тренувань, знижує ризик травм і допомагає досягти кращих фізичних результатів. У статті також розглянуто важливість постійного вдосконалення професійних навичок тренерів для ефективного використання нових технологій та підвищення їх конкурентоспроможності на ринку фітнес-послуг.