ОЛІМПІАДИ З МАТЕМАТИКИ ЯК ЧИННИК ЗАЛУЧЕННЯ ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ ДО НАУКОВО-ДОСЛІДИЦЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ - Репета , Віктор; Олешко , Тетяна (Актуальні проблеми в системі освіти: загальноосвітній заклад середньої освіти – доуніверситетська підготовка – заклад вищої освіти, 2025)
У статті проаналізовано математичні олімпіади, які проводилися в Київському авіаційному інституті у 2013–2025 роках, зроблено порівняльний аналіз результатів розв’язання завдань, що зустрічалися на олімпіадах у різні роки.