ЗАСТОСУВАННЯ ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА АЛГОРИТМІЧНИХ МЕТОДІВ У ДИСТАНЦІЙНОМУ НАВЧАННІ ХІМІЧНИХ ДИСЦИПЛІН У ЗВО - Пилипчук , Людмила; Решнова , Світлана; Волкова , Світлана; Попович , Тетяна (Актуальні проблеми в системі освіти: загальноосвітній заклад середньої освіти – доуніверситетська підготовка – заклад вищої освіти, 2025)
У статті розкрито застосування інформаційних технологій та алгоритмічних методів в процесі дистанційного викладання хімічних дисциплін у закладах вищої освіти. Аналізуються переваги використання цифрових технологій для підвищення ефективності навчання.