ТЕХНОЛОГІЇ НАВЧАЛЬНОГО МОДЕЛЮВАННЯ В ПРИРОДНИЧИХ НАУКАХ (НА ПРИКЛАДІ ВИВЧЕННЯ ЧОРНОГО ТА АЗОВСЬКОГО МОРІВ) - Пилипенко , Наталія; Федій , Олександр (Актуальні проблеми в системі освіти: загальноосвітній заклад середньої освіти – доуніверситетська підготовка – заклад вищої освіти, 2025)
У статті розглядаються ключові аспекти процесу навчального моделювання на уроках природничих дисциплін при вивченні природи Чорного та Азовського морів в шкільних курсах географії та біології.